GVO Thuislessen - week 24

Afscheid groep 8

Het zit er bijna op, de basisschooltijd. Wat een vreemd jaar is het geworden. Met deze les nemen we afscheid van de leerlingen. We kijken met een mooi lied en verschillende opdrachten een beetje terug en vooral vooruit.

Log in om dit item te downloaden. (BB)

Tot ziens [onderbouw]

Een laatste les voordat de vakantie begint en afscheid te nemen van elkaar. Bij deze les ook een filmpje van Peppa Big en een spelletje memory.

Log in om dit item te downloaden. (OB)

Tot ziens [midden- en bovenbouw]

Een laatste les voordat de vakantie begint. Er zijn een aantal vragen die de leerlingen kunnen beantwoorden. Even een korte terugblik op het afgelopen jaar. En er is een mooi lied van Kinderen voor Kinderen om de leerlingen al na te laten denken over de vakantie.

Log in om dit item te downloaden. (MB/BB)

Jozef - Op en neer

Een online verhaal over Jozef, de vrouw van Potifar en de gevangenis. Het leven van Jozef gaat op en neer. De leerlingen krijgen een opdracht om hier over na te denken.

Log in om dit item te downloaden. (MB/BB)

De adelaar

Een les over de adelaar en het wintervogeltje. Een online verhaal met een link naar de Bijbel: God zorgt voor zijn volk zoals een adelaar zorgt voor zijn jongen.... Bij deze les ook en knutselopdracht: maak een adelaar.

Log in om dit item te downloaden. (OB/MB)

Hebt u nieuws, tips, een interessant artikel of lesmateriaal dat u wilt delen met uw collega's? Mail naar mail@zinvolleronderwijs.nl