Lid worden van Zinvoller onderwijs

Om toegang te krijgen tot de lessendatabase van Zinvoller onderwijs, kunt u een lidmaatschap aanvragen met 

De lessendatabase bevat lessen rond diverse thema’s, Bijbelverhalen en wereldreligies, onderverdeeld in categorieën. Daarnaast zijn er ook de categorieën met spellen en spelen, werkvormen en verhalen.

De lessen zijn geschreven voor onder-, midden- of bovenbouw specifiek of voor meerdere bouwen met afzonderlijke suggesties per bouw. En voor het vakgebied godsdienstonderwijs, levensbeschouwelijke vorming of GVO (godsdienstig vormingsonderwijs).

Individueel abonnement: € 45 / jaar.
Schoolabonnement: € 45 per groep / jaar.

Een abonnement  kan per direct ingaan. De abonnementskosten voor het lopende jaar worden aangepast aan de ingangsdatum. Per eerstvolgende 1 januari wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd. Opzeggingen voor 1 december via brief of mail.

Proefabonnement voor scholen (voor hele school; niet per groep): € 45, de lessen van één thema IKOS onderwijs (= voor één kwartaal) worden als PDF toegestuurd.

Door middel van een digitale Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over nieuwe thema's en lessen.

IKOS onderwijs, methode voor eigentijds en betekenisvol GVO, maakt gebruik van GVO-plein. Alle lessen zijn opgenomen in de database. 
IKOS onderwijs biedt per jaar 4 thema’s met – afgestemd op de lengte van de periode – ca. 6  lessen.

Hoe werkt het aanmelden?

Voor het aanvragen van een abonnement kunt u onderstaand formulier gebruiken.

 

 

Fill out my online form.

Hebt u nieuws, tips, een interessant artikel of lesmateriaal dat u wilt delen met uw collega's? Mail naar mail@zinvolleronderwijs.nl